Jdi na obsah
Jdi na menu
Domácí jitrnice
Do velkého hrnce vložíme dobře omytéjazyk spařený a oloupaný hlavu z prasete,koleno zalít studenou vodou,a uvařit do měkka.Vychladlé maso oberte z kostí a nakrájejte,přidejte oloupaný a pokrájený jazyk,Na kostičky nakrájejte žemle nebo světlý toustový chléb a zvlhčete masovým vývarem.Maso,játra,vymačkané žemle nebo toustový chléb umelte v mlýnku na maso.Dobře promíchejte osolte,opepřete ochuťte utřeným česnekem a majoránkou.Prejtem naplňte střívka,zašpejlujte je a krátce povařte ve vývaru.
Archiv
Kalendář
<< |
květen / 2025 |
>> |
Statistiky
Online: |
4 |
Celkem: |
70838 |
Měsíc: |
1147 |
Den: |
156 |