Jdi na obsah
Jdi na menu
Domácí jitrnice
Do velkého hrnce vložíme dobře omytéjazyk spařený a oloupaný hlavu z prasete,koleno zalít studenou vodou,a uvařit do měkka.Vychladlé maso oberte z kostí a nakrájejte,přidejte oloupaný a pokrájený jazyk,Na kostičky nakrájejte žemle nebo světlý toustový chléb a zvlhčete masovým vývarem.Maso,játra,vymačkané žemle nebo toustový chléb umelte v mlýnku na maso.Dobře promíchejte osolte,opepřete ochuťte utřeným česnekem a majoránkou.Prejtem naplňte střívka,zašpejlujte je a krátce povařte ve vývaru.
Archiv
Kalendář
<< |
říjen / 2022 |
>> |
Statistiky
Online: |
1 |
Celkem: |
57551 |
Měsíc: |
1145 |
Den: |
21 |